Veilig betalen

Betaalmogelijkheden

Home

Coolsound

uw bedrijf aanmelden
Coolsound is een online superstore met een zeer uitgebreid assortiment. Naast espresso-apparaten kunt u bij Coolsound ook terecht voor onder andere; koelkasten, multimedia en klein huishoudelijke apparaten. Ruim 10.000 verschillende artikelen zijn rechtstreeks verkrijgbaar vanuit voorraad, en dat is uniek. Coolsound heeft regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen. Op dit moment ontvangt u bijvoorbeeld € 50 retour bij aanschaf van een Nespresso-apparaat! Breng een bezoek aan de webshop

Bij Coolsound shopt u in een beveiligde omgeving en kunt op verschillende manieren betalen, zoals met Ideal of onder rembours. Zodra uw espresso-apparaat verzonden is krijgt u direct een verzendbevestiging. In deze bevestiging, die rond 16:00 uur wordt verstuurd, vindt u de TNT-pakketcode. Hiermee kunt u de bestelling live volgen middels een geavanceerd systeem genaamd 'track and trace'. U kunt inloggen met uw eigen gebruikersnaam en ziet ten alle tijden waar uw espresso-apparaat zich bevindt. Bestellen bij Coolsound is daarom niet alleen volkomen veilig, maar ook nog eens handig!

Bestel uw espresso-apparaat bij Coolsound en geniet de volgende voordelen:
  • Een enorm assortiment leverbaar uit voorraad.
  • Handig 'track and trace' systeem.
  • Betalen bij Coolsound is veilig en vertrouwd.
  • Ruim aanbod espresso-apparaten
  • Uitstekende service en snelle respons bij mail.
Bovendien is Coolsound erg voordelig en vaak zijn de prijzen in vergelijking met andere aanbieders erg gunstig. Twijfel daarom niet langer en breng een bezoek aan de webshop of bekijk onderstaand de best verkochte espresso-apparaten van Coolsound!