Veilig betalen

Betaalmogelijkheden

Home

Koffiediscounter

uw bedrijf aanmelden
Koffiediscounter is een van de weinige specialisten op het gebied van espresso-apparaten en nespressomachines in Nederland. Naast de prachtige webshop is er ook een Koffiediscounter showroom waar u de espresso-apparaten kunt zien en meer kunt leren over deze fantastische machines. breng direct een bezoek aan de webwinkel

Door de enorme hoeveelheid espresso-apparaten en aanbieders op de markt is het lastig te kiezen voor het juiste apparaat. Koffiediscounter begrijpt dit en biedt bezoekers van de webshop daarom de mogelijkheid gebruik te maken van de digitale verkoper. Deze verkoper begeleid en adviseert u tijdens het oriëntatie -en koopproces. U kunt uw specifieke wensen duidelijk maken en de verkoper brengt het assortiment terug naar een beperkt aantal espresso-apparaten die precies aan uw criteria voldoen. Zo vindt u altijd het espresso-apparaat dat het beste bij u past. Ook op de vestiging van Koffiediscounter is er uiteraard bekwaam en getraind personeel aanwezig met uitgebreide kennis van zaken.

Bij Koffiediscounter is klant koning en dat biedt u de volgende voordelen:
  • Uw espresso-apparaat wordt gegarandeerd binnen 1 tot 3 dagen bezorgd.
  • Het uitgebreide assortiment is ruim op voorraad.
  • De showroom van Koffiediscounter is op zaterdag en zondag geopend.
  • U kunt in de webshop 24 uur per dag gebruik maken van de digitale verkoper.
  • Op de vestiging wordt u geadviseerd door getraind personeel.
  • Bij vragen of klachten geniet u snelle service.
Naast espresso-apparaten verkoopt Koffiediscounter ook alle bijkomende accesoires zoals; melkopschuimers, backflushmiddelen, koffiemolens en natuurlijk espresso! Het assortiment is erg uitgebreid en kwaliteit wordt gegarandeerd. Twijfel niet en breng direct een bezoek aan de webwinkel of bekijk onderstaand de best verkochte espresso-apparaten van Koffiediscounter!