Veilig betalen

Betaalmogelijkheden

Home

Megapool

uw bedrijf aanmelden
Megapool is na een aantal turbulente jaren weer terug van weggeweest! Het bedrijf heeft enkele jaren terug een behoorlijke periode moeite gehad het hoofd boven water te houden. Ondanks verwoede pogingen de neerwaardse spiraal te doorbreken moest Megapool in 2004 faillisement aanvragen. De 25 fysieke vestigingen van Megapool zijn destijds overgenomen door het welbekende filiaalbedrijf 'de Harense Smid'. De webwinkel bleef echter in handen van de originele eigenaar.

Veiligheid en een goede service staan enorm hoog in het vaandel bij Megapool. Mede daarom kent de webwinkel inmiddels weer een aantal succesvolle jaren.

Megapool voert een zeer uitgebreid assortiment. Van witgoed en bruingoed tot klein huishoudelijke apparaten. Uiteraard is ook het aanbod espresso-apparaten en nespressomachines niet mis. Megapool is aangesloten bij de thuiswinkelorganisatie en mag trots het waarborglogo presenteren op de website. Dit betekent dat u gegarandeerd bent van een veilige shopomgeving.

Koop uw espresso-apparaat bij Megapool, ze garanderen u het volgende:
  • U kunt ten alle tijden veilig betalen.
  • U kunt telefonisch begeleiding krijgen tijdens het winkelen.
  • Megapool heeft ruim 1500 producten in het assortiment.
  • Kies uit een enorm assortiment espresso-apparaten
  • U kunt kiezen of u de bestelling wilt bezorgen of afhalen.
  • Er zijn meerdere betalingswijzen mogelijk.
Bovendien zijn de espresso-apparaten van Megapool goed geprijsd. Twijfel niet en breng direct een bezoek aan de webwinkel of bekijk onderstaand de best verkochte espresso-apparaten van Megapool!