Veilig betalen

Betaalmogelijkheden

Home

Wehkamp

uw bedrijf aanmelden
Wehkamp is een wereldberoemd megaconcern en op het moment marktleider op het gebied van online shoppen. Dat is niet voor niks, met meer dan 100.000 artikelen in het assortiment is Wehkamp officieel het grootste online warenhuis in Nederland. Naast de grootste, is Wehkamp ook voor de vierde maal op rij uitverkozen tot het beste online warenhuis van dit moment. Het aanbod van Wehkamp varieert enorm, van espresso-apparaten en meubulair tot cosmetica en fashion. Bovendien is er dagelijks een superaanbieding tussen 12:00 en 13:00, waarbij u kunt profiteren van onvoorstelbare kortingen. Ook de espresso-apparaten van Wehkamp zijn gunstig geprijsd. Ga naar de webshop

In 2008 onderging de website van Wehkamp een enorme metamorfose. Door veel aandacht te besteden aan de gebruiksvriendelijkheid van de website en de uitstekende afhandeling is winkelen bij Wehkamp een waar genot geworden. Betalen kan veilig en gemakkelijk vooraf via iDeal, achteraf of gespreid per maand per acceptgiro, internetbankieren, betaaltelefoon of automatische incasso. Uw espresso-apparaat wordt veilig en discreet geleverd binnen 24 uur na uw bestelling.

Bestel uw espresso-apparaat bij Wehkamp en profiteer van het volgende:
  • Enorm aanbod van meer dan 100.000 artikelen.
  • U shopt in het beste online warenhuis van Nederland.
  • Betalen is gemakkelijk en veilig.
  • Ruim aanbod espresso-apparaten.
  • Fantastische acties en kortingen.
  • Dagelijks leuke aanbiedingen en prijsvragen.
Via de volgende link komt u direct uit op het aanbod van espresso-apparaten van Wehkamp. Breng direct een bezoek aan de fantastische webshop of bekijk onderstaand de best verkochte espresso-apparaten van Wehkamp!