Gratis verzending* Voor bestellingen vanaf €50,-

Morgen in huis* Als u voor 21.30u bestelt

Niet goed geld terug* Bij ontevredenheid

14 dagen retour Tijd om na te denken

 • 1. Welke koffiedranken drinkt u het liefst?
 • 2. Moet de koffie automatisch bereid kunnen worden?
 • « Terug naar vorige vraag
 • 3. Hoeveel koffie drinkt uw huishouden per dag?
 • « Terug naar vorige vraag

Saeco GranBaristo HD8964/01 Zwart

Saeco GranBaristo HD8964

Sluiten

Klik en sleep met uw muis/vinger om rond het toestel te kijken

Een luxe koffiemachine, voor alle mogelijke koffiespecialiteiten en lekkerste smaken.
 • Nieuwe techniek voor betere smaakbeleving
 • Verwisselbaar bonen reservoir
 • Automatisch ontkalken en reinigen
 • Bepaal zelf de koffiesterkte en hoeveelheid
 • Levertijd 4-5 werkdagen
 • Gratis verzending
 • 2 jaar garantie
 • Leverbaar vanaf: 28-9-2018
€ 1.249,- € 1.049,- U bespaart: 16%
Incl. 21% BTW

Meer informatie over dit product

Beschrijving van de Saeco GranBaristo HD8964/01 Zwart

De superslanke Saeco GranBaristo HD8964/01 Zwart is één van de nieuwe hardlopers van Saeco. Het is een mooie crossover tussen de iets duurdere Xelsis en iets voordeligere Moltio. De Baristo is erg smal, één van de smalste volautomaten op de markt en hierdoor minder pontificaal.

De techniek van de Baristo wordt beschermt door een behuizing van Thermoplastic. Dit heeft als voordeel dat het duurzaam is en niet warm wordt. De Gran Baristo is tevens verkrijgbaar in het wit, en daarmee is alles over het uiterlijk van de machine wel vermeld.

Maar om nu echt te bepalen of een koffiemachine bij u past, is het goed te weten welke functionaliteiten er beschikbaar zijn, en welke gewenst zijn. Lees hieronder alles over de Baristo, wij adviseren u grondig te vergelijken!


Melksysteem:
Geniet van de ultieme luxe, volautomatisch heerlijke cappuccino's en latté's bereiden. De meeste volautomaten zijn enkel voorzien van een stoompijpje. Hiermee is het mogelijk melkschuim te maken, maar dit vergt wel wat tijd en oefening. Met de Baristo blijft deze moeite u bespaard, maak geheel automatisch heerlijke cappuccino's!

Verwarmingselement:
De Gran Baristo HD8966/01 is voorzien van een unieke boiler; deze combineert de kracht en snelheid van een thermoblock met de duurzaamheid en betrouwbaarheid van een reguliere boiler. Zo is de machine snel opgewarmt en klaar voor gebruik. Daarnaast kunt u sneller achter elkaar koppen koffie zetten. Uiteraard is het verwarmingselement tevens bedoeld voor de melkopschuimer. Ook hiervoor garandeerd de thermoboiler een constante temperatuur die rap is bereikt.

Aparte bovenlade:
Veel koffiemachines hebben, net als de Baristo, een aparte bovenlade. Hier kunt u losse koffiegemalen in deponeren voor een enkele kop koffie. Dit kan handig zijn als uw bezoek bijvoorbeeld liever decafé drinkt. Maar Saeco gaat een stapje verder. Het gehele bonenreservoir van de Gran Baristo is uitneembaar en te vervangen voor een tweede. Handig en ook leuk als u meer wilt variëren in koffieboon.

Voorinfusie
Deze mooie functionaliteit staat tevens bekend als voorbesprenkeling of pre-brewing. Na het malen van de koffiebonen worden de gemalen kort besprenkeld met een aantal druppels water. Doordat de koffie begint te wellen komen de smaken en aroma's in de koffie direct vrij tijdens de extractie. Het resultaat is een koffie of espresso met een rijke smaak, vol van aroma.

Maalwerk:
De Gran Baristo is voorzien van keramische maalschijven. Het voordeel van keramiek ten opzichte van staal is dat het niet slijt. Daarbij wordt staal warm bij intense wrijving, dit kan de koffie een verbrande smaak mee geven. Hier heeft u met de Baristo nooit last van!

Ontkalken en reinigen:
Dit doet de Gran Baristo HD8966/01 geheel automatisch. Uniek aan deze machine; onderdelen als het waterreservoir en het lekbakje zijn vaatwasbestendig.

Reservoirs:
De Baristo is voorzien van ruime reservoirs en huist in maximaal 270 gram koffiebonen, l,7 liter water en 500 ml melk. Het afvalbakje huist maarliefst 20 koffiekoekjes, dit is echt veel. Er handig omdat het afvalbakje en het lekbakje eigenlijk de twee reservoirs zijn die u vaak zal moeten legen.

Zetmogelijkheden:
Kies voor 2 koppen koffie of espresso tegelijk. Cappuccino's en latté's worden per stuk gemaakt.

Instellingen en bediening:
Met de Gran Baristo HD8964 zijn de mogelijkheden in koffievariatie eindeloos. Stel de maalgraad van de bonen in en bepaal de te gebruiken koffiehoeveelheid. Vervolgens stelt u de temperatuur en de waterhoeveelheid in. Voor cappuccino's is het tevens mogelijk de melkhoeveelheid in te stellen. Al deze voorkeuren kunt u opslaan, zodat u in het vervolg uw op maat gesneden kop koffie met één druk op de knop kunt bereiden. Er zijn maarliefst 6 tegelijk profielen instelbaar.

Kopjeswarmer:
Verwarm uw koffiekopjes eenvoudig door ze op de machine te plaatsen. Echter, voor een sneller en grondiger resultaat gebruikt u het stoompijpje.

Lees meer
Lees minder

Specificaties van de Saeco GranBaristo HD8964/01 Zwart

terug naar boven
Soort koffie
Verse koffiebonen
Gemalen koffie
Portiesysteem
Automatische bereiding Koffie + melk
Voorzieningen
Aantal kopjes per keer 2
Volume bonenreservoir 270 gram
Volume waterreservoir 1700 ml
Melkopschuimer Aparte beker
Kopjeswarmer
Automatische uitschakeling
Instelmogelijkheden
Maalgraad instelbaar
Koffiesterkte instelbaar
Hoeveelheid water instelbaar
Watertemperatuur instelbaar
Timer (programmeerbaar)
Onderhoud
Zetgroep uitneembaar
Reservoirs uitneembaar
Lekbakje uitneembaar
Vaatwasbestendig
Schoonmaken Automatisch
Ontkalken Automatisch
Technische specificaties
Type Volautomatisch
Typenummer Saeco GranBaristo HD8964/01 Zwart
EAN 8710103632757
Fabrikant Saeco
Druksysteem Pomp
Vermogen 1900 Watt
Aantal bar 15 bar
Type scherm LCD
Materiaal behuizing Thermoplast ABS
Kleur Zwart en grijs
Dimensies 205 x 460 x 360 mm

Video van de Saeco GranBaristo HD8964/01 Zwart

terug naar boven

Reviews van de Saeco GranBaristo HD8964/01 Zwart

terug naar boven

2 item(s)

Gedetailleerde review

 • Gebruiksgemak
 • Vormgeving
 • Duurzaamheid
 • Smaak
Een alleskunner Schrijf zelf een review

2 juni 2014 | Review by

*** DE EERSTE INDRUK ***
We hebben een zeer kleine keuken en dus zeer weinig ruimte. Daarom is het erg handig dat de Saeco HD8964/01 zelfs smaller is dan onze ' oude' volautomaat en dat de machine volledig wordt bediend vanaf de voorkant. Het openen, onderhoud en reinigen gebeurt allemaal via de voorkant van de machine. Het uiterlijk van de koffiemachine, met zijn zwart en RVS past perfect in onze keuken .

***DE KOFFIE***
Ik drink/eet zelf geen zuivelproducten, dus heb geen beeld van alle melkvarianten van dit espresso apparaat. Ik heb wel alle andere varianten inmiddels uitgeprobeerd. Hoewel ik de zelfde bonen gebruik als in mijn oude espresso apparaat, moet ik zeggen dat de smaak van de koffie zachter en aromatischer is. De crema, waar ik echt een liefhebber van ben is erg goed. Mijn vriend die nooit echt koffiedrinkt, betrap ik inmiddels ook op een espresso per dag.

***PRAKTIJK***
De bediening is eenvoudig en intuïtief te noemen. Het feit dat je meerder profielen kunt opslaan betekent eigenlijk alleen maar gemak en eenvoud. Wat ik echt handig vind is dat ik niet alleen de koffie variant kan kiezen, maar ook de hoeveelheden van bonen of water kan aanpassen en de maalgraad kan wijzigen. Ik heb hier erg mee geëxperimenteerd en moet zeggen dat het in sommige gevallen best wat verschil kan uitmaken.

***ONDERHOUD***
De reiniging gaat gemakkelijk en snel. Vooral met dank alle de losse onderdelen die uitneembaar zijn. Veel vande onderdelen zijn in de vaatwasser te reinigen, wat het helemaal ideaal maakt. Het in en uitnemen van de zetgroep en het goed schoon krijgen is geen probleem. Ik had hier eerst nog wat bedenkingen bij, maar dit valt erg mee.

Gedetailleerde review

 • Gebruiksgemak
 • Vormgeving
 • Duurzaamheid
 • Smaak
GranBaristo Schrijf zelf een review

14 april 2014 | Review by

Allereerst, smaakt de koffie erg goed. Klink misschien vreemd, maar vind dat, dat bij veel volautomaten wat achterblijft. Met de vele mogelijkheden van deze espresso machine, zoals: het aanpassen van de hoeveelheid koffie, temperatuur, hoeveelheid water etc. maar ook de verschillende koffievarianten blijft er weinig te wensen over...
Onderhoud is ook bij deze Saeco machine laag en gemakkelijk zelf te doen. In vergelijking tot de Jura ENA apparaten is dit echt heel simpel. Tevens hoef ik minder vaak bij te vullen en te legen en dat is handig in een 4 persoons huishouden.
Wat mij persoonlijk minder in de smaak valt is het streepjes design. Ik had liever een strak uiterlijk willen hebben, maar we hebben namens de familie toch voor dit koffie apparaat gekozen.

2 item(s)

U schrijft een review voor Saeco GranBaristo HD8964/01 Zwart

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Gebruiksgemak
Vormgeving
Duurzaamheid
Smaak