Gratis verzending* Voor bestellingen vanaf €50,-

Morgen in huis* Als u voor 21.30u bestelt

Niet goed geld terug* Bij ontevredenheid

14 dagen retour Tijd om na te denken

 • 1. Welke koffiedranken drinkt u het liefst?
 • 2. Moet de koffie automatisch bereid kunnen worden?
 • « Terug naar vorige vraag
 • 3. Hoeveel koffie drinkt uw huishouden per dag?
 • « Terug naar vorige vraag

Saeco Minuto HD8762/01 Zwart

Saeco Minuto HD8762

Sluiten

Klik en sleep met uw muis/vinger om rond het toestel te kijken

Beste van alle werelden. Prijs, kwaliteit, design en functionaliteiten.
 • Stoompijpje haalt melk rechtstreeks uit melkpak
 • Sla u favoriete instelling op in een profiel
 • Automatisch reinigen en ontkalken
 • Geen warmte verlies door verstelbare koffie uitloop
 • Levertijd 4-5 werkdagen
 • Gratis verzending
 • 2 jaar garantie
 • Leverbaar vanaf: 28-9-2018
€ 459,99 € 335,- U bespaart: 27%
Incl. 21% BTW

Beschrijving van de Saeco Minuto HD8762/01 Zwart

Een compacte, strak vormgegeven en vooral strak zwarte behuizing. De machine is mooi afgewerkt, met weinig schroeven, naden of oneffenheden aan de buitenkant.
Zeker mooi in de strakke keuken... zelfs het displaytje is elegant.
Maar goed, wat design betreft verschillen de smaken. En belangrijker, wat koffie betreft al helemaal! Daarom gaat het vooral om wat deze Saeco Minuto HD8762/01 allemaal kan. Lees alles over de functionaliteiten:

Melksysteem:
De Minuto is verkrijgbaar in twee uitvoeringen; de HD8762 (met stoompijp) en de HD8763. De laatstgenoemde is voorzien van een geïntegreerde melkopschuimer. Deze zuigt melk aan vanuit het compartiment en stoomt dit op tot luchtig melkschuim, geheel automatisch.

Dit is de HD8762, en is niet voorzien van deze luxe. Tóch is het mogelijk cappuccino's en latté's te maken met het stoompijpje aan de voorzijde. De stoomfunctie tovert melk in een kannetje binnen no-time om tot lekker melkschuim. In een notendop is de 8763 dus voor de die-hard cappuccinodrinkers, deze voordeligere versie is voor de echte koffieliefhebber, die bij gelegenheid een lekkere cappuccino klaar zal maken.

Ontkalken en reinigen:
Dit doet de HD8762 geheel automatisch. De Minuto geeft zelf aan wanneer deze toe is aan een schoonmaakbeurt. We raden u aan de machine met regelmaat te ontkalken, zeker bij veelvuldig gebruik. Volg de stappen als aangegeven in het display en de machine reinigt zichzelf grondig en volledig.

Verwarmingselement:
Maak koffie na koffie, zonder tussentijds te wachten. De Minuto HD8762/01 is uitgerust met een krachtige boiler die snel opwarmt en klaar is voor gebruik.

Maalwerk:
Het doorontwikkelde maalwerk van de Minuto is te vinden onder het bonenreservoir. Door het reservoir te openen krijgt u zicht op een knop, hiermee is de maalgraad voor de koffiebonen af te stellen. Draai aan te knop en stel hiermee twee keramische maalschijven af. Plaats de schijven dicht op elkaar voor een fijnere maling en een sterkere koffie.

Reservoirs:
Het is fijn als u de compartimenten voor de koffie en het water niet al te vaak hoeft te legen. De reservoirs van de HD8762 zijn vrij ruim; 250 gram bonen en 1,8 liter water. Ook uniek; het lekbakje en het melkcompartiment zijn geschikt voor de vaatwasser, dat scheelt weer!

Zetmogelijkheden:
De koffie-uitloop is in hoogte verstelbaar. Zo passen er makkelijk latté glazen onder. Bij andere machines wordt dit opgelost door de koffie-uitloop per definitie groot te maken, dan hoef je deze immers ook niet te verstellen. Het nadeel hiervan is dat de koffie veel warmte verliest in contact met zoveel lucht, in zijn reis naar uw koffiekopje. Daarbij kunt u het spetteren van koffie voorkomen door de uitloop vlak boven een klein kopje te plaatsen.

Instellingen en bediening:
Het prachtige LCD scherm maakt het een plezier de Minuto te bedienden. Mooi aan een machine in deze prijsklasse is de mogelijkheid om koffievoorkeuren op te slaan. Stel de maalgraad, de koffiehoeveelheid en waterhoeveelheid in, configureer alle instellingen naar wens. U kunt meerdere koffieprofielen aanmaken en opslaan. Zo geniet u van uw ideale koffie of espresso na een druk op de knop.

Lees meer
Lees minder

Specificaties van de Saeco Minuto HD8762/01 Zwart

terug naar boven
Soort koffie
Verse koffiebonen
Gemalen koffie
Portiesysteem
Automatische bereiding
Voorzieningen
Aantal kopjes per keer 2
Volume bonenreservoir 250 gram
Volume waterreservoir 1800 ml
Melkopschuimer Geïntegreerd
Kopjeswarmer
Automatische uitschakeling
Instelmogelijkheden
Maalgraad instelbaar
Koffiesterkte instelbaar
Hoeveelheid water instelbaar
Watertemperatuur instelbaar
Timer (programmeerbaar)
Onderhoud
Zetgroep uitneembaar
Reservoirs uitneembaar
Lekbakje uitneembaar
Vaatwasbestendig
Schoonmaken Automatisch
Ontkalken Automatisch
Technische specificaties
Type Volautomatisch
Typenummer Saeco Minuto HD8762/01 Zwart
EAN 8710103615583
Fabrikant Saeco
Druksysteem Pomp
Vermogen 1850 Watt
Aantal bar 15 bar
Type scherm LCD
Materiaal behuizing Plastic
Kleur Zwart
Dimensies 215x429x330 mm

Video van de Saeco Minuto HD8762/01 Zwart

terug naar boven

Reviews van de Saeco Minuto HD8762/01 Zwart

terug naar boven

4 item(s)

Gedetailleerde review

 • Gebruiksgemak
 • Vormgeving
 • Duurzaamheid
 • Smaak
Had ik eerder moeten doen... Schrijf zelf een review

13 juli 2014 | Review by

Snel en lekkere verse koffie...Dit espresso apparaat kan het. Espresso, cappuccino, of gewone koffie zijn eenvoudig en makkelijk te maken. Ik heb in het verleden verschillende capsule machines gehad, maar uiteindelijk is dit niet te vergelijken met de goede smaak, geur en prijs van een echte bonenmachine. Ja de aanschaf prijs ligt hoger, maar als je een beetje koffie drinkt is dat zo vergeten. De kosten per kop ligt stukken lager (dank voor het inzichtelijk maken op de site).
Ik heb deze espresso machine gekocht omdat ik ook een van een goede cappuccino houd.
De dure capsules behoren bij mij definitief tot het verleden.

Gedetailleerde review

 • Gebruiksgemak
 • Vormgeving
 • Duurzaamheid
 • Smaak
Top spul Schrijf zelf een review

30 mei 2014 | Review by

Hallo
Ik behoor na lang wikken en wegen ook bij de Minuto HD8762 bezitters. Ik moet eerlijk zeggen dat mijn twijfels als sneeuw voor de zon zijn verdwenen.
Deze koffie machine heeft veel prijzen gewonnen en dat mag ook wel. De prijs kwaliteit verhouding is erg goed. Uiteindelijk is smaak de doorslaggevende factor en zelf daarvoor is deze machine geslaagd. Ik ben zeer verrast door het formaat. Alles bijelkaar een zeer waardevolle aankoop voor mij.

Gedetailleerde review

 • Gebruiksgemak
 • Vormgeving
 • Duurzaamheid
 • Smaak
Saeco Minuto HD8762/01 Schrijf zelf een review

17 mei 2014 | Review by

Apparaat is een beetje luidruchtig.
Bediening is zeer goed.
Koffie is goed.
Koffiesmaak toch afhankelijk van het type koffie.
Bij diverse soorten koffie krijg je wel smaak mixen, dan zou de Moltio beter zijn, door de verwisselbare bak.

Gedetailleerde review

 • Gebruiksgemak
 • Vormgeving
 • Duurzaamheid
 • Smaak
Kleine aanmerkingen Schrijf zelf een review

18 februari 2014 | Review by

Ik heb enige tijd gewacht met het schrijven van deze review, omdat ik eerst alle facetten wilden ervaren, dus ook het ontkalken.

In principe is dit Saeco HD 8762 espresso apparaat gelijk aan de Saeco HD 8761, op het melksysteem na. Dit apparaat is iets duurder en beter geschikt voor de Capuccion & Latte vrienden die ook Espresso drinken.

Inbedrijfstelling :
===================
Kein advies: lees de handleiding eenmalig goed door en beperk je niet to alleen de stappen en plaatjes -> alles werkte

Gebruik:
============
Spoel door met water. Dit gebeurd standaard bij het uitschakelen met ongeveer de hoeveelheid van een espressokopje. Vergeet niet de lekbak op z'n tijd te legen, want hier wordt het restwater in geloosd en loopt dus snel vol. Overigens kan deze optie worden uitgeschakeld.

De instelling van het bonenmalen, kan worden ingesteld. Dit kan met een muntje of mes makkelijk worden aangepast. De molen moet hiervoor wel leeg zijn dus het wordt moeilijker na het eerste gebruik.

De sterkte van de koffie kan elektronisch worden geregeld in 5 stappen op de display . Het apparaat onthoudt altijd de laatste instelling . Je moet altijd " door de niveaus klikken ", dus niet door plus of min te gebruiken . Wij werken voor alle koffie met de 3de graad .

In het espresso programma kan alleen worden ingesteld hoeveel water er moet worden gebruik voor de bereiding. Vrij eenvoudig dus.
Bij cappucino kan gebruik gemaakt worden van een goede melkopschuimer. -> LET OP! Je moet hier zelf op stop druken anders zal hij doorgaan met het opschuimen.
Voor de warmwater stand geldt in principe hetzelfde.

Dit hele instellen is dus vrij eenvoudig en misschien ook wel wat onbevredigend. Aan de andere kant werkt het goed en merken we verschil, dus weinig kritiek.

De koffie en het geklopte melkschuim smaken perfect. Hier geen kritiek, echt alleen positief. Espresso, koffie of cappuccino kunnen eenvoudig en snel bereid worden met hun eigen smaak.

Het schoonmaken werkt over het algemeen eenvoudig. Er wordt vaak een melding gegeven als er iets moet gebeuren. Er zijn overigens niet overal meldingen voor. Bij het schoonmaken moet gewoon alles leeg en goed worden terug gezet.

Ontkalken :
==========
Wat een ervaring...Zorg ervoor dat u de instructies precies volgt voor het ontkalken. Met name de hoeveelheid water is belangrijk. Ik had dit zelf niet gedaan, en dit heeft me 1,5 uur extra gekost. De spoelcyclus blijft doorlopen, wanneer de hoeveelheden niet worden gerespecteerd. Er staat een "kleine hint" in de handleiding. U begrijpt dat dit veel beter had gekund.

De HD8762 biedt erg veel voor een redelijke prijs. Ook de kwaliteit is goed. Als u geen Barista bent, dan heeft u veel aan een apparaat als deze.

4 item(s)

U schrijft een review voor Saeco Minuto HD8762/01 Zwart

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Gebruiksgemak
Vormgeving
Duurzaamheid
Smaak

Vergelijkbare espresso-apparaten

terug naar boven
 1. Saeco Minuto HD8761/01 Zwart
  Saeco Minuto HD8761/01 Zwart

  € 409,99 € 315,-

  Bekijk product
 2. Saeco Minuto HD8763/11 Zilver Bekijk product