Gratis verzending* Voor bestellingen vanaf €50,-

Morgen in huis* Als u voor 21.30u bestelt

Niet goed geld terug* Bij ontevredenheid

14 dagen retour Tijd om na te denken

 • 1. Welke koffiedranken drinkt u het liefst?
 • 2. Moet de koffie automatisch bereid kunnen worden?
 • « Terug naar vorige vraag
 • 3. Hoeveel koffie drinkt uw huishouden per dag?
 • « Terug naar vorige vraag

Saeco Royal HD8930/01

Saeco Royal HD8930

Een machine voor grootverbruik, ideaal voor kantoor of in de kleine horecagelegenheden.
 • Alles is in te stellen, van maalgraad tot bonenhoeveelheid
 • Een echte volautomaat voor grootverbruik
 • Zelfreinigende systemen
 • Stoompijpje haalt melk rechtstreeks uit melkpak
 • Levertijd 4-5 werkdagen
 • Gratis verzending
 • 2 jaar garantie
 • Leverbaar vanaf: 28-9-2018
€ 1.229,- € 949,- U bespaart: 23%
Incl. 21% BTW

Meer informatie over dit product

Beschrijving van de Saeco Royal HD8930/01

De orginele Saeco Royal was één van de eerste zware volautomaten op de Nederlandse markt. Dit is de nieuwste Royal, doorontwikkeld en voorzien van de meest moderne snufjes en technieken. Net zoals zijn voorgangers is de Royal voorzien van grote reservoirs voor het water en de koffiebonen. Dit maakt deze HD8930 erg geschikt voor een kantoor, showroom of zelfs horecagelegenheid.

Het is met deze koffiemachine mogelijk om volautomatisch koffie, espresso en cappuccino's te bereiden.

Melksysteem:
Inderdaad, ook cappuccino's maakt de Royal automatisch voor u klaar. Het stoompijpje op deze machine is namelijk niet zomaar een stoompijpje, het is een cappuccinatore. U hoeft enkel de melkslang aan de machine te bevestigen en deze in een melkreservoir te plaatsen. De melk wordt vervolgens automatisch opgezogen, opgeschuimd en vervolgens gedrapeerd op uw koffie of espresso.

Volautomatisch dus!

Verwarmingselement:
De Royal is echt toegespitst op hoge interactie en veel gebruik van de machine. Daarom vinden we onder de motorkap van de Royal twee RVS boilers. Deze zorgen voor een constante tempteratuur voor zowel de koffie als de melk. Daarbij kunnen koppen koffie sneller achter elkaar worden klaargemaakt en is tussentijds opwarmen niet meer nodig.

Maalwerk:
Net zoals de meeste Saeco machine is ook de Royal voorzien van keramische maalschijven. Het voordeel van keramiek ten opzichte van staal is dat het niet warm wordt. Het materiaal geeft hierdoor ook geen smaak mee aan de koffie. Daarbij is het nadeel van staal dat slijt.

Voorinfusie:
Deze handige functionaliteit staat tevens bekend als voorbesprenkeling of voorwelling. Na het malen van de koffiebonen worden de gemalen kort bevochtigd met een aantal druppels water. Hierdoor komen de smaken en aroma's in de koffie beter vrij tijdens de extractie. Het resultaat is een koffie of espresso met een rijke smaak, vol van aroma.

Ontkalken en reinigen:
Het doorspoelen van de leidingen doet de HD8930 automatisch bij uitschakeling van de machine. Ook is de ontkalkingscyclus semi-automatisch. Dat wil zeggen; u voegt de ontkalker toe aan het waterreservoir en volgt de stappen zoals aangegeven in het display, de rest doet de machine gewoon zelf. Alsof dat nog niet gemakkelijk genoeg is, bepaalde onderdelen van de Royal zijn vaatwasbestendig, loop goed de handleiding (tevens op deze pagina te downloaden) na voor gebruik.

Reservoirs:
Zoals vermeld hoeven deze reservoirs niet heel erg vaak te worden geleegd of bijgevuld. Het waterreservoir is met 2,2 liter één van de grootste. Ook het bonenreservoir van 350 gram is behoorlijk ten opzichte van andere machines. Deze reservoirs zijn ook nog eens vaatwasbestendig, neem eerst goed de handleiding door! Deze is tevens te downloaden op deze pagina.

Kopjeswarmer:
Espresso uit een voorverwarmd kopje smaakt nu eenmaal beter. Breng uw kopjes eenvoudig op temperatuur met de kopjeswarmer, of het stoompijpje.

Zetmogelijkheden:
Kies voor 2 koppen koffie of espresso tegelijk. De koffiehouder is in hoogte verstelbaar, zo is er altijd ruimte voor een groter glas voor bijvoorbeeld een latté. Op melk gebaseerde koffiedranken worden automatisch klaargemaakt dankzij het Pannarello stoompijpje.

Instellingen en bediening:
Met de HD8930/01 zijn de mogelijkheden in koffievariatie eindeloos. Stel de maalgraad van de bonen in en bepaal de te gebruiken koffiehoeveelheid. Vervolgens stelt u de temperatuur en de waterhoeveelheid in. Voor cappuccino's is het tevens mogelijk de melkhoeveelheid in te stellen. Al deze voorkeuren kunt u opslaan, zodat u in het vervolg uw op maat gesneden kop koffie met één druk op de knop kunt bereiden. Er zijn maarliefst 6 koffieprofielen instelbaar.

Lees meer
Lees minder

Specificaties van de Saeco Royal HD8930/01

terug naar boven
Soort koffie
Verse koffiebonen
Gemalen koffie
Portiesysteem
Automatische bereiding
Voorzieningen
Aantal kopjes per keer 2
Volume bonenreservoir 350 gram
Volume waterreservoir 2200 ml
Melkopschuimer Stoompijp
Kopjeswarmer
Automatische uitschakeling
Instelmogelijkheden
Maalgraad instelbaar
Koffiesterkte instelbaar
Hoeveelheid water instelbaar
Watertemperatuur instelbaar
Timer (programmeerbaar)
Onderhoud
Zetgroep uitneembaar
Reservoirs uitneembaar
Lekbakje uitneembaar
Vaatwasbestendig
Schoonmaken Automatisch
Ontkalken Automatisch
Technische specificaties
Type Volautomatisch
Typenummer Saeco Royal HD8930/01
EAN 8710103534938
Fabrikant Saeco
Druksysteem Pomp
Vermogen 1400 Watt
Aantal bar 15 bar
Type scherm LCD
Materiaal behuizing Plastic (voorkant/bovenkant) + metaal (zijkanten/achterkant)
Kleur Zilver
Dimensies 336 x 380 x 450 mm

Reviews van de Saeco Royal HD8930/01

terug naar boven

1 item(s)

Gedetailleerde review

 • Gebruiksgemak
 • Vormgeving
 • Duurzaamheid
 • Smaak
Grote pre Schrijf zelf een review

2 juni 2014 | Review by

We hebben al geruime tijd een Saeco Royal in gebruik. Het grote voordeel van deze machines is de uitneembare zetgroep en dat deze daardoor makkelijk te reinigen is. De koffie en cappuccino is erg goed. Voor deze machine hadden we een Jura, zonder deze mogelijkheid en die moest een keer per jaar worden schoongemaakt, wat ons €135 per keer kostte. Ik heb zelf ook eens geprobeerd om hem na een jaar schoon te maken en ben me kapot geschrokken hoe dat eruit zag. Grote rommel en schimmel aan de binnenkant. Na dit voorval zijn we direct naar de Saeco Royal overgestapt en kunnen we regelmatig zelf onderhoud doen. Ideaal en geen extra kosten!

1 item(s)

U schrijft een review voor Saeco Royal HD8930/01

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Gebruiksgemak
Vormgeving
Duurzaamheid
Smaak