Gratis verzending* Voor bestellingen vanaf €50,-

Morgen in huis* Als u voor 21.30u bestelt

Niet goed geld terug* Bij ontevredenheid

14 dagen retour Tijd om na te denken

  • 1. Welke koffiedranken drinkt u het liefst?
  • 2. Moet de koffie automatisch bereid kunnen worden?
  • « Terug naar vorige vraag
  • 3. Hoeveel koffie drinkt uw huishouden per dag?
  • « Terug naar vorige vraag

Veelgestelde vragen

1. Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een espresso-apparaat?
Er zijn veel verschillende merken, aanbieders en soorten systemen op de markt. Door dit enorme aanbod is het vaak lastig te achterhalen welk apparaat echt goed is en bij u past. In het artikel "Espresso-apparaat kopen? Wij geven vijf waardevolle tips" geven we handige tips en vertellen we u waar u op moet letten bij de aanschaf van een espresso-apparaat.

2. Bieden jullie ook meer informatie over espresso-apparaten?
Ja, elke espressomachine heeft een eigen productpagina met specifieke informatie over dat apparaat. Tevens is er een uitgebreide nieuwssectie waar u veel kunt lezen over koffie en espresso-apparaten. Lees bijvoorbeeld meer over de geschiedenis van espresso of hoe u uw espresso-apparaat kunt onderhouden. We voegen wekelijks nieuwe artikelen toe aan de nieuwssectie.

3. Hoe kan ik zoeken op Espresso-Apparaten.com?
U kunt eenvoudig gebruik maken van de verticale navigatie aan de linkerzijde van de website. Hier kunt u selecteren op prijs, soort apparaat of op merk. Ook kunt u gebruik maken van de zoekfunctie.

4. Ik kan een bepaald espresso-apparaat niet vinden.
Het kan zo zijn dat wij dit espresso-apparaat nog niet hebben opgenomen in ons assortiment. Het aanbod espresso-apparaten blijft groeien en we proberen ons assortiment hier zo snel mogelijk op aan te passen.

5. Kan ik op Espresso-Apparaten.com ook informatie vinden over een koffieautomaat op kantoor?
Ja, op Espresso-Apparaten.com vindt u interessante informatie over de mogelijkheden voor een koffieautomaat voor uw bedrijf. Ook bieden wij u de mogelijkheid om vrijblijvend offertes aan te vragen bij kwalitatieve leveranciers van koffieautomaten.